Steun als particulier

Word Vriend

Draagt u Amsterdamse School Museum Het Schip en De Dageraad een warm hart toe en wilt u graag een steentje bijdragen? Dat kan! Als Vriend doneert u voor langere tijd én kunt u zo vaak langskomen als u wilt.

U bent al Vriend vanaf € 45,00 per jaar (of een hoger bedrag naar keuze).

Doneer

U kunt ons eenmalig helpen met een donatie. Dit kan via onderstaande button, u wordt dan doorgeleid naar een betaalmodule.

U kunt ook een bedrag naar keuze overmaken op rekeningnummer NL 17 INGB 0005 0833 87, ten name van Museum Het Schip, onder vermelding van "donatie".

 

Nalatenschap

U kunt ook bij testament Museum Het Schip tot erfgenaam benoemen. Een deel van uw nalatenschap wordt dan toegekend aan Museum Het Schip.

De andere mogelijkheid is dat u een legaat nalaat; een bepaald bedrag wordt dan toegekend aan Museum Het Schip.

Wilt u hier met ons over praten? Neem dan contact op met Ellen Wilbrink (directeur) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schenking

Een periodieke schenking is een vast jaarlijks bedrag, voor een minimale periode van vijf jaar. Het bedrag is volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting, zonder drempel.

U kunt kiezen of u de gift via de notaris wilt vastleggen of via een overeenkomst met Museum Het Schip. Dit gaat in de vorm van een formulier van de Belastingdienst, om de schenking aan te melden bij het Museum.

Bestel een steunpakket

Steun Museum Het Schip en ontvang als dank een steunpakket! Voor €20,00 sturen we u het boekje 'Arbeiderspaleis Het Schip' of 'De Dageraad', een set kaarten, een pen en natuurlijk de karakteristieke Schip-tas toe. Bestel via onderstaande linkjes of in onze webshop.