Groepen

Rondleiding Schatten van de Volkshuisvesting, ©Aty Jansen

Groepsreserveringen Het Schip

Museum Het Schip bezoeken met een besloten groep? Dat kan! Hoewel de basis ligt bij ons museum, is onze collectie vooral op straat te vinden. Museum Het Schip organiseert vele workshops, wandelingen, lezingen en tochten per bus, boot of fiets waarin de parels van de Amsterdamse School centraal staan.

Kindermuseum

In het kindermuseum van Museum Het Schip kun je alles leren over de kunstenaars en architecten van de Amsterdamse School. Ook kom je meer te weten over hoe mensen wonen, vroeger en nu. Door te kijken, maar vooral ook door te doen! Ga op ontdekking door de collectie, maak een mooie linosnede of vier je verjaardag met een Schip kinderfeestje!

Scheepvaarthuis, plafond, ©Marcel Westhoff

Groepsarrangementen Scheepvaarthuis

Bezoek het Scheepvaarthuis in besloten gezelschap en geniet van een luxe arrangement.

Museum Het Schip, binnenplaats, ©Marcel Westhoff

Groepsarrangementen lunchroom

Geniet met uw groep van een heerlijke lunch bereid met verse kwaliteitsproducten in onze gezellige lunchroom. U heeft uitzicht op het buitenterras - waar je zomers heerlijk kunt zitten - en het verrassende Amsterdamse School-gebouw.
De luncharrangementen zijn voor groepen, vanaf 10 personen tot 40 personen. Voor grotere groepen wordt op maat afgesproken.

Museum Het Schip, Torenzaal

Zaalhuur

Wilt u een vergadering houden, een lezing geven of een verjaardag vieren op een bijzondere locatie? Museum Het Schip biedt drie sfeervolle zalen om uw bijeenkomst te houden. Onze keuken verzorgt de verfijnde details van gastvrijheid.