Groepen

Rondleiding Schatten van de Volkshuisvesting, ©Aty Jansen

Groepsreserveringen Het Schip

Museum Het Schip bezoeken met een besloten groep? Hoewel de basis ligt bij ons museum, is onze collectie vooral op straat te vinden. In de hele stad zijn de prachtige arbeiderspaleizen van de Amsterdamse School-architecten te zien. Het Schip organiseert vele workshops, wandelingen, lezingen en tochten per bus, boot of fiets waarin de parels van de Amsterdamse School centraal staan.

Scheepvaarthuis, plafond, ©Marcel Westhoff

Groepsarrangementen Scheepvaarthuis

Bezoek het Scheepvaarthuis in besloten gezelschap en geniet van een luxe arrangement.

Museum Het Schip, binnenplaats, ©Marcel Westhoff

Groepsarrangementen lunchroom

Geniet met uw groep van een heerlijke lunch bereid met verse kwaliteitsproducten in onze gezellige lunchroom. U heeft uitzicht op het buitenterras - waar je zomers heerlijk kunt zitten - en het verrassende Amsterdamse School-gebouw.
De luncharrangementen zijn voor groepen, vanaf 10 personen tot 40 personen. Voor grotere groepen wordt op maat afgesproken.

Kinderfeestje bij Museum Het Schip

Zoek je een leuke invulling van je kinderfeestje? Kom naar Museum Het Schip voor een creatieve workshop, inclusief gratis limonade.

Handgeschilderde lamp, collectie Museum Het Schip, ©Museum Het Schip

Lezingen boekbaar voor groepen

Museum Het Schip organiseert diverse lezingen over de Amsterdamse School! Bent u met een gezelschap en wilt u een lezing op maat? Bekijk hier ons aanbod.

Museum Het Schip, Torenzaal

Zaalhuur

Wilt u een vergadering houden, een lezing geven of een verjaardag vieren op een bijzondere locatie? Museum Het Schip biedt drie sfeervolle zalen om uw bijeenkomst te houden. Onze keuken verzorgt de verfijnde details van gastvrijheid.