Het museum is weer open voor publiek!

Het museum is vanaf 19 november weer geopend voor publiek! Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVMde gemeente Amsterdam en het coronaprotocol van de Museumvereniging

Het museum en de museumwinkel zijn open. Het museum is alleen te bezoeken met een tijdslot. Dit doen we om het bezoek zo goed mogelijk te spreiden en de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. U kunt een tijdslot boeken via ons online reserveringssysteem. Als u met een groep het museum wilt bezoeken, vragen wij u om vooraf contact met ons op te nemen via mail of telefoon.

BSO's, scholen en groepen studenten kunnen eventueel voor openingstijd bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op.

Vanaf 12.00 uur kunt u ieder uur deelnemen aan een rondleiding langs het postkantoor, onze krotwoning en museumwoning (inbegrepen in uw entreekaartje). Een van onze gidsen vertelt u over de vooruitgang die de Woningwet heeft gebracht en de vele gebruiksvoorwerpen in de Amsterdamse Schoolstijl die in arbeiderswoningen aanwezig waren. 

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van 14 oktober is onze lunchroom tot nader orde gesloten. De lunchroom kan wel koffie/thee en lunch to go aanbieden.  

Rondom Museum Het Schip is voldoende parkeergelegenheid.

Tevens kunt u tickets reserveren voor de volgende activiteiten:

Bij de reservering verklaart u dat u en uw huisgenoten geen gezondheidsklachten hebben (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts boven 38 graden Celsius en / of benauwdheid). Tevens gaat u akkoord met de hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten als aanvulling op de bezoekvoorwaarden.

Alle activiteiten die vermeld staan op de website, worden aangepast aan de richtlijnen die gelden op het moment van plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan groepsgrootte, afstand of locatie.
 

Neem gerust contact met ons op. We zijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon elke dag goed bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur op nummer 020 - 6868 595

U wordt op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief over specifieke excursies of evenementen waarvoor u zich heeft ingeschreven. U kunt zich hier abonneren op de nieuwsbrief.