Het museum is vanaf 1 juni weer open

Wij zijn blij dat de musea in Nederland op 1 juni vanaf 12.00 uur de deuren weer mogen openen, en wij onze bezoekers weer mogen ontvangen. Vanaf 2 juni gelden onze reguliere openingstijden (11.00 - 17.00 uur). Natuurlijk volgen we de richtlijnen en maatregelen van het kabinet en het RIVM. U bent verplicht om van tevoren te reserveren. Dit kan via ons online reserveringssysteem, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij uw naam, de datum waarvoor u wilt reserveren, het aantal tickets en het tijdstip. Wij nemen dan contact met u op. Wij hanteren tijdsvakken om rijen te voorkomen en de drukte te spreiden. 

Momenteel werken wij hard aan ons nieuwe ticketsysteem. U kunt op dit moment tickets boeken met een bezoekdatum vanaf 2 juni. Wilt u ons op 1 juni al bezoeken? Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact op, dan zorgen wij dat er een kaartje voor u klaarligt.

Alle activiteiten die vermeld staan op de website, worden aangepast aan de richtlijnen die gelden op het moment van plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan groepsgrootte, afstand of locatie.

Neem gerust contact met ons op. We zijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon elke dag goed bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur op nummer 020 - 6868 595

U wordt ook op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief over specifieke excursies of evenementen waarvoor u zich heeft ingeschreven. U kunt zich hier abonneren op de nieuwsbrief.