Het museum is weer open!

Het museum, de museumwinkel en de lunchroom met grote binnentuin zijn open. Natuurlijk volgen we de richtlijnen en maatregelen van het kabinet, het RIVM en het Corona protocol van de Museumvereniging.

Het is mogelijk om het museum zonder reservering te bezoeken. Wij vragen u desondanks om zo veel mogelijk van te voren te reserveren zodat we het bezoek kunnen spreiden en de 1,5 meter afstand kunnen blijven garanderen. Dit kan via ons online reserveringssysteem. Als u met een groep het museum wilt bezoeken, vragen wij u dit van te voren aan te kondigen via mail of telefoon.

Ieder half uur kunt u deelnemen aan een korte rondleiding langs onze krotwoning en museumwoning (inbegrepen in uw entreekaartje). Een van onze gidsen vertelt u over de vooruitgang die de Woningwet heeft gebracht en de vele gebruiksvoorwerpen in de Amsterdamse Schoolstijl die in arbeiderswoningen aanwezig waren. 

U bent van harte welkom in onze lunchroom voor een lekker kopje koffie, Holtkamp gebak, borrel of broodje. Bij mooi weer kunt u genieten van de zon in de binnentuin, waar u omringd wordt door de prachtige architectuur van Het Schip. Rondom Museum Het Schip is voldoende parkeergelegenheid.

Tevens kunt u tickets reserveren voor de volgende activiteiten:

Bij de reservering verklaart u dat u en uw huisgenoten geen gezondheidsklachten hebben (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts boven 38 graden Celsius en / of benauwdheid). Tevens gaat u akkoord met de hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten als aanvulling op de bezoekvoorwaarden.

Alle activiteiten die vermeld staan op de website, worden aangepast aan de richtlijnen die gelden op het moment van plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan groepsgrootte, afstand of locatie.
 

Neem gerust contact met ons op. We zijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon elke dag goed bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur op nummer 020 - 6868 595

U wordt ook op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief over specifieke excursies of evenementen waarvoor u zich heeft ingeschreven. U kunt zich hier abonneren op de nieuwsbrief.