COVID-19: Het museum is gesloten tot en met 31 mei 2020

Ons kantoor is telefonisch bereikbaar tussen 11.30 en 15.30 uur op nummer 020 - 6868 595 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Het museum is gesloten tot en met 31 mei 2020. Hiermee volgen we de maatregelen en richtlijnen van het RIVM. Blijf de site volgen voor actuele informatie.
 
Individuele bezoekers en groepen die in verband met het coronavirus hun reservering moeten annuleren, kunnen de reserveringen verzetten naar een latere datum in het jaar. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uw verzoek zal zo snel mogelijk worden behandeld.
 
Voor personen die online een ticket hebben gekocht en niet kunnen komen vanwege het coronavirus, wordt de annuleringsregeling versoepeld. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groepen die via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een reservering hebben worden door ons via de mail benaderd over de reservering.
 

Lees hier wat we wél doen voor onze bezoekers. 

U wordt ook op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief over specifieke excursies of evenementen waarvoor u zich heeft ingeschreven. U kunt zich hier abonneren op de nieuwsbrief.