Versoepelde maatregelen per 25 september!

Vanaf 25 september worden de coronamaatregelen weer versoepeld! Musea gelden als doorstroomlocatie. Er is dus geen coronapas nodig om het museum te bezoeken. Let op! Voor bepaalde delen of activiteiten van het museum kan wel een coronapas vereist zijn. Lees de regels hieronder zorgvuldig. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM, de gemeente Amsterdam en het coronaprotocol van de Museumvereniging

Bij een bezoek aan onze musea gelden vanaf 25 september de volgende regels:

  • Voor het bezoeken van het museum is de coronapas niet verplicht
  • De 1,5 meter komt te vervallen
  • Reserveren is niet meer verplicht, wel wenselijk 
  • Het dragen van een mondkapje is niet meer nodig. Uiteraard is het wel toegestaan wanneer u zich daar prettiger bij voelt
  • In de horeca van het museum is de coronapas wel verplicht. Ook vragen wij u hier de gezondheidscheck in te vullen. Uitzondering hierbij vormt het terras. 
  • Bij bepaalde (groeps)evenementen is de coronapas wel verplicht. In de omschrijving van het evenement, of bij het maken van een reservering, vindt u of dit geldt. 

Naast de reguliere toegangstickets is ook al onze themaprogrammering weer boekbaar. Bekijk ons volledige aanbod via de agenda. 

Ook kunt u nog steeds online bij ons terecht voor thuisworkshops, online symposia en digitale privétours. Bekijk ons aanbod op de 'Thuis doen' pagina.

Op zoek naar een boek of een mooi souvenir? Bezoek de museumwinkel of de webshop.Wilt u ons helpen? Wij zijn enorm blij met uw donatie of andere vorm van steun.