Kindertentoonstelling Amsterdamse Ambachten

Van 14 t/m 27 juni 2021 kon je bij Museum Het Schip de allereerste echte kindertentoonstelling bekijken!

In het najaar van 2020 hebben 17 leerlingen van groep 6, 7 en 8 van basisschool De Bron, basisschool de Catamaran en de Westerparkschool gewerkt met diverse ambachten van de Amsterdamse School. Door de lockdownperiode kon de geplande afsluitende tentoonstelling lange tijd niet doorgaan, maar nu is het resultaat dan eindelijk te zien! Voor het eerst blijft een tentoonstelling van werk van kinderen 2 weken in museum Het Schip staan. In de lunchroom zie je de werken van leerlingen van de Westerparkschool en de Catamaran. In het auditorium zie je de werken van de leerlingen van De Bron.

Je kunt de tentoonstelling gratis bezoeken. In verband met de geldende coronamaatregelen is het wel verplicht om vooraf te reserveren. Dit kan via de link hier onder.
Ook vragen we je voorafgaand aan je bezoek de gezondheidscheck in te vullen. Dit kan middels een QR code of een formuliertje bij de balie.

RESERVEER

Let op, deze reservering geeft geen toegang tot de rest van het museum! Wil je ook het museum bezoeken? Boek dan hier je tijdslot.