MBO

Hoe ervaar je een stad en haar gebouwen? Waarom zijn bepaalde wijken eigenlijk gebouwd, en wat betekent dit voor de woonomstandigheden in een stad? Tijdens de lessen van Museum Het Schip ligt de nadruk op het bekijken en begrijpen van de architectuur van de Amsterdamse School door hier letterlijk doorheen te lopen. Niet alleen de artistieke aspecten van de gebouwen komen aan bod, ook wordt er ruim aandacht besteed aan de sociale context en idealen waartegen deze tot stand kwamen. Een van onze gidsen neemt de leerlingen mee in en om het gebouw, of door de wijk. Hierna kan optioneel een workshop worden gevolgd. Bekijk het volledige aanbod hieronder. 

Meer weten over ons lesprogramma of de inhoud met ons afstemmen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leeftijd
studenten
Leerlingen per groep
maximaal 15
Duur
circa 2 uur inclusief pauze
Prijs
€187,50 per 15 leerlingen, tenzij anders vermeld
 

Let op: vanwege de corona maatregelen kunnen andere maximale groepsgroottes en daarmee andere groepsprijzen gelden. Neem voor de actuele tarieven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.  

 

Lesprogramma