Gevel Dageraad, Burgemeester Tellegenstraat, ©Marcel Westhoff

Openingstijden en prijzen Museum De Dageraad

Museum De Dageraad is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur. Het museum is deels rolstoeltoegankelijk.

Uw entreekaartje geeft toegang tot alle tentoonstellingen van het museum. Ook kunt u met uw entreekaartje deelnemen aan een rondleiding om het gebouw. Deze vertrekt om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. De rondleiding van 15.30 uur is in het Engels. 

Groepen onder de 8 personen kunnen aansluiten bij de reguliere rondleidingen op de beschikbare tijdstippen. Komt u met een grotere groep? Neem dan vooraf contact met ons op per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 020 68 68 595. 

Openingstijdens tijdens vakantie- en feestdagen:
Museum De Dageraad is gesloten op Nieuwjaar (1 januari),Tweede Paasdag, Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei), Tweede Pinksterdag en Eerste Kerstdag (25 december).


Prijzen:

Regulier
€ 15,00
Museumkaart
Gratis
Student
€ 7,50
CJP
€ 3,75
ICOM/Rembrandtkaart
Gratis**
Stadspas
Gratis***
I amsterdam City Card
Gratis
De VriendenLoterij VIP-KAART
Gratis
Kinderen 0 t/m 4 jaar
Gratis*
Kinderen 5 t/m 12 jaar
€ 5,00*

 

* Onder begeleiding van een volwassene 

** Met een ICOM en Rembrandtkaart heeft u gratis toegang tot de expositie van het museum. Voor de rondleiding "Rondje Dageraad" vragen wij een toeslag van € 7,50.

*** Voor groene stip en blauwe ruit

Plan Zuid is wereldberoemd om de architectonische pracht en praal van de Amsterdamse School. Vanuit De Dageraad en in de buurt beginnen vele themawandelingen en fietstochten die worden georganiseerd door Museum Het Schip, waarvan De Dageraad onderdeel is. Hiervoor kunt u eveneens reserveren.