Gevel Dageraad, Burgemeester Tellegenstraat, ©Marcel Westhoff

Openingstijden en prijzen De Dageraad

Vanaf 2 juli 2020 is Museum De Dageraad weer geopend van donderdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur.

Voor een bezoek aan Museum De Dageraad is een reservering verplicht. Bij Museum De Dageraad gaat de vaste expositie over het ontstaan van Plan Zuid. Met uw toegangskaartje krijgt u een rondleiding door de vaste expositie over Plan Zuid. De tijdelijke expositie verhaalt over 'De kracht van het ambacht  - 100 jaar vakmanschap in de Pijp'.

Het museum is grotendeels rolstoeltoegankelijk. Groepen onder de 8 personen kunnen aansluiten bij de reguliere rondleidingen op bovenstaande tijdstippen. Komt u met een grotere groep? Neem dan vooraf contact met ons op per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 020 68 68 595. 

Openingstijdens tijdens vakantie- en feestdagen:
Museum De Dageraad is gesloten op Nieuwjaar (1 januari),Tweede Paasdag, Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei), Tweede Pinksterdag en Eerste Kerstdag (25 december).

Prijzen

Rondleiding door de buurt rondom De Dageraad
BOEK UW TICKET HIER
€ 9,50*


Rondleiding in De Dageraad inclusief kopje koffie
BOEK UW TICKET HIER
€ 5,00*

 

Plan Zuid is wereldberoemd om de architectonische pracht en praal van De Amsterdamse School. Vanuit De Dageraad en in de buurt starten vele thema wandelingen en fietstochten die worden georganiseerd door Museum Het Schip, waarvan De Dageraad onderdeel is. Hiervoor kunt u eveneens reserveren.