Gevel Dageraad, Burgemeester Tellegenstraat, ©Marcel Westhoff

Openingstijden en prijzen De Dageraad

Museum De Dageraad is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur. Het museum is deels rolstoeltoegankelijk.

Voor een bezoek aan Museum De Dageraad is een reservering verplicht. 

Uw entreekaartje geeft toegang tot alle tentoonstellingen van het museum. Ook kunt u met uw entreekaartje deelnemen aan een rondleiding zowel door als om het gebouw. Deze vertrekken ieder uur binnen openingstijden.

Groepen onder de 8 personen kunnen aansluiten bij de reguliere rondleidingen op de beschikbare tijdstippen. Komt u met een grotere groep? Neem dan vooraf contact met ons op per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 020 68 68 595. 

Openingstijdens tijdens vakantie- en feestdagen:
Museum De Dageraad is gesloten op Nieuwjaar (1 januari),Tweede Paasdag, Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei), Tweede Pinksterdag en Eerste Kerstdag (25 december).


Prijzen:

Regulier
€ 15,00
Museumkaart
Gratis
Student
€ 7,50
CJP
€ 3,75
Stadspas
Gratis***
BankGiroLoterij VIP-KAART
Gratis
Kinderen 0 t/m 4 jaar
Gratis
Kinderen 5 t/m 12 jaar
€ 5,00*
 
 

 


Plan Zuid is wereldberoemd om de architectonische pracht en praal van De Amsterdamse School. Vanuit De Dageraad en in de buurt starten vele thema wandelingen en fietstochten die worden georganiseerd door Museum Het Schip, waarvan De Dageraad onderdeel is. Hiervoor kunt u eveneens reserveren.