Het Schip, baksteendetail gevel, ©Léontine Geffen-Lamers

Bustocht | Langs de bouw- en sierkunst van de Amsterdamse School

Startlocatie: Museum Het Schip

Tijdens een 2,5 uur durende bustocht wordt u langs de veelheid van verschijningsvormen van de Amsterdamse School in Amsterdam geleid. Wie waren de architecten, beeldhouwers en sierkunstenaars? En onder welke bijzondere omstandigheden hebben zij de stad zo'n karakteristiek uiterlijk kunnen geven?

De bus vertrekt om 13.15 uur bij Het Schip. De tocht gaat via Plan West naar Plan Zuid langs vele hoogtepunten van de Amsterdamse School onder leiding van een deskundige gids.
Van 14.15-15.00 uur maakt u een wandeling langs het Dageraadcomplex. Een kopje koffie of thee bij Museum De Dageraad is in uw kaartje inbegrepen. De bustocht eindigt om 15.45 uur bij Museum Het Schip dat tot 17.00 uur geopend is. U heeft dan ruim de tijd om daar van de Amsterdamse School-tentoonstelling te genieten.

U kunt Museum Het Schip vooraf of achteraf bezoeken vanaf 11.00 uur. Entree voor Museum Het Schip is inbegrepen in het ticket.

Geen tickets beschikbaar op dit moment? Neem contact met ons op!

Groepsarrangement of privéreservering?

Deze activiteit is ook apart te boeken. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 020-68 68 595.  

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u meer weten over de Amsterdamse School, de tentoonstellingen en het daarbij horende programma? Door u aan te melden voor de nieuwsbrief ontvangt u alle nieuwtjes, acties en activiteiten in uw mailbox.