Zuiderkwartiercomplex, G.J. Rutgers, ©Marcel Westhoff

Fietstocht | De wereld van Berlage: Plan Zuid

Startlocatie: Station Zuid WTC

Het wereldberoemde Plan Zuid van Berlage is een openluchtmuseum vol expressionistische architectuur en kunst in Amsterdam Zuid. Altijd al eens de verborgen plekjes en details willen bewonderen? Fiets dan mee met een van onze gidsen.

In heel Plan Zuid hebben kunstenaars van de Amsterdamse School hun sporen achtergelaten op bruggen en openbare gebouwen. Tijdens de fietstocht neemt onze enthousiaste gids u mee langs de vele architectonische en artistieke pareltjes van Amsterdam Zuid. Laat u verrassen door details die voorheen onopgemerkt bleven.
De tocht start bij station Amsterdam Zuid en eindigt bij Museum De Dageraad.

Let op: bij deze fietstocht zit geen fiets inbegrepen. Neem een eigen fiets mee of huur een OV fiets.

Deze fietstocht is ook te boeken voor groepen. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020-68 68 595.

Geen tickets beschikbaar op dit moment? Neem contact met ons op!

Groepsarrangement of privéreservering?

Deze activiteit is ook apart te boeken. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 020-68 68 595.  

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u meer weten over de Amsterdamse School, de tentoonstellingen en het daarbij horende programma? Door u aan te melden voor de nieuwsbrief ontvangt u alle nieuwtjes, acties en activiteiten in uw mailbox.