De curator vertelt | 1923: Horiguchi ontmoet de Amsterdamse School

In het kader van de tentoonstelling 1923: Horiguchi ontmoet de Amsterdamse School wordt wekelijks een lezing gegeven over het bijzondere bezoek dat deze Japanse architect aan Amsterdam bracht, en hoe hij als een blok viel voor de Amsterdamse School. De lezing dient ter verdieping, verbreding en verrijking van de onderwerpen die in de tentoonstelling aan bod komen.

De lezing vindt plaats in het auditorium van Museum Het Schip en wordt standaard in het Nederlands gegeven. Volgt u de lezing liever in het Engels of Japans, dan is dit mogelijk. U kunt hiervoor een verzoek mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De lezingen worden op 21 september, 27 september, 12 oktober en 19 oktober afwisselend verzorgd door Emeritus Directeur en oprichter Alice Roegholt en Honorair Curator Ton Heijdra. De lezing op 3 oktober is in het Engels en wordt verzorgd door Curator Masaru Saito.

Een ticket voor de tentoonstellingen is bij dit entreebewijs inbegrepen.Groepsarrangement of privéreservering?

Deze activiteit is ook apart te boeken. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 020-68 68 595.  

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u meer weten over de Amsterdamse School, de tentoonstellingen en het daarbij horende programma? Door u aan te melden voor de nieuwsbrief ontvangt u alle nieuwtjes, acties en activiteiten in uw mailbox.