Ode aan de Lino, inzending Susanna Doccioli

Persbericht: Ode aan de lino

Van 8 november 2018 t/m 13 januari 2019 zal als onderdeel van de reguliere rondleiding een expositie van linoleumafdrukken te zien zijn in het postkantoor van Museum het Schip. In samenwerking met Atelier Open organiseren we deze tentoonstelling waar het werk van wel dertig kunstenaars uit binnen- en buitenland te bewonderen is.

De kunstenaars maken in het kader van een Mail Art-uitwisselingsproject een linosnede. Zij drukken de linosnede in een gesigneerde en genummerde oplage van vijf. De linoleumdrukken van 14,8 x 21 cm worden geëxposeerd in het postkantoor van Museum Het Schip en te koop aangeboden. De kunstenaars maken ook één linoleumdruk voor een collega-kunstenaar en sturen hem of haar deze toe per post.

LET OP: De expositie is alleen te bezoeken als onderdeel van de reguliere rondleiding. Deze vertrekt op het hele uur tussen 11.00 en 16.00 uur. Op vertoon van uw entreebewijs kunt u bij de rondleiding aansluiten.  

Vanaf 16 november zal iedere vrijdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur een van de kunstenaars in het postkantoor aanwezig zijn tijdens de meet en greet met de kunstenaar.
Samen met initiatiefnemers en kunstenaars Edith Brouwer en Erik Timmermans zullen zij toelichting geven op hun werk en de tentoonstelling. Bekijk de tentoonstelling op uw gemak en vraag alles wat u altijd al over lino snijden heeft willen weten.
Toegankelijk op vertoon van uw entreebewijs voor Museum Het Schip. 

Voor (high res) beeldmateriaal kunt op contact opnemen met onze afdeling Marketing en Communicatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.