Museum Het Schip te zien in Dit is Holland op RTL 4

Aanstaande zondag 2 oktober wordt in het RTL 4-programma Dit is Holland aandacht besteed aan Museum Het Schip. Presentator Dirk Taat brengt een bezoek aan enkele bijzondere locaties van het museum en neemt kijkers mee door de vaste en wisselende tentoonstelling. De uitzending is zondag rond 14.00 uur te zien op RTL 4 en wordt op zaterdag 8 oktober rond 11.00 uur herhaald.

‘Dit is Holland’ gaat elke aflevering langs in een bepaalde windregio in Nederland. Daar geeft presentator Dirk Taat elke week een rondleiding op een herkenbare locatie en proeft hij een beetje cultuur. Vervolgens gaat hij in gesprek met verschillende ondernemers. Van een coach, tot een bakker op de hoek. En van een koffietent aan de rand van een cultureel stadsplein, tot een biologische boerderij die het eten verzorgt voor een hoop huishoudens in de regio. Want dat is Holland!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 newsletter icon    

Wil je meer weten over de Amsterdamse School, de tentoonstellingen en het daarbij horende programma? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes, acties en activiteiten in je mailbox.