Trappenhuis Het Nieuwe Huis, Roelof Hartplein, ©Marcel Westhoff

Wandeling | Van Samenwerking tot Coöperatie

Startlocatie: Openbare bibliotheek Roelof Hartplein

Museum Het Schip organiseert de themawandeling 'Van Samenwerking tot Coöperatie.'


Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kunnen wij deze themawandeling niet in oorspronkelijke vorm en groepsgrootte aanbieden. In plaats daarvan bieden we de exclusieve mogelijkheid een privé wandeling te boeken voor maximaal drie deelnemers. De kosten hiervoor bedragen €100,00 inclusief BTW. Neem voor een reservering contact op met onze afdeling planning: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Museum Het Schip organiseert de rondleiding Van Samenwerking tot Coöperatie. Deze wandeling van 1,5 uur, onder leiding van een deskundige gids, start op het Roelof Hartplein bij de openbare bibliotheek, de poort tot Plan Zuid van Berlage. Hier staan Amsterdamse School-gebouwen als Het Nieuwe Huis en Huize Lydia. In de  wandeling is een bezoek aan Het Nieuwe Huis opgenomen. De tocht vervolgt langs de volkswoningbouw in Plan Zuid, waar corporaties samen met bevlogen architecten bijzondere woningbouw tot stand hebben gebracht.

Deze wandeling is ook te boeken voor groepen. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020-68 68 595.

  • Datum
    Tickets
    Beschikbaarheid
  • zaterdag 06 maart 2021 13:00
    Nog 9 tickets beschikbaar

Geen tickets beschikbaar op dit moment? Neem contact met ons op!