Privérondleiding Bruno Taut: de fantasie voorbij

De tentoonstelling 'Bruno Taut: de fantasie voorbij', over de Duitse architect Bruno Taut, is nu op bijzondere wijze te bezoeken. Boek een exclusieve privérondleiding via Whatsapp, Facetime of Skype met een van onze gidsen en stel één op één al uw vragen.

"Ik heb enorm genoten en voel mij zeer geïnspireerd. De gids deed het fantastisch… zo enthousiast en zeer goed geïnformeerd. Uiteraard ook complimenten voor de prachtig ingerichte en gedocumenteerde tentoonstelling. Ik wil meteen naar Almere, Magdenburg, Berlijn en Istanbul." Deelnemer over deze privérondleiding.

Na het boeken van een kaartje wordt u op het gereserveerde tijdstip gebeld door een van onze gidsen. Hij of zij loopt vervolgens met u door de tentoonstelling en neemt u in twintig minuten mee door de utopische wereld van Bruno Taut. Uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Per tijdsslot is slechts 1 kaartje beschikbaar, de tour is dus zeer exclusief.

De rondleiding is te boeken op aanvraag. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor het reserveren van een datum en tijd.

Prijs:
Één persoon: €15,00
Twee personen: €20,00