Privérondleiding Bruno Taut: de fantasie voorbij

De tentoonstelling 'Bruno Taut: de fantasie voorbij', over de Duitse architect Bruno Taut, is nu op bijzondere wijze te bezoeken. Boek een exclusieve privérondleiding van 30 minuten via Whatsapp of Facetime met een van onze gidsen en stel één op één al uw vragen.

"Ik heb enorm genoten en voel mij zeer geïnspireerd. De gids deed het fantastisch… zo enthousiast en zeer goed geïnformeerd. Uiteraard ook complimenten voor de prachtig ingerichte en gedocumenteerde tentoonstelling. Ik wil meteen naar Almere, Magdenburg, Berlijn en Istanbul." Deelnemer over deze privérondleiding.

Na het maken van een reservering wordt u op het geboekte tijdstip gebeld door een van onze gidsen. Hij of zij loopt vervolgens met u door de tentoonstelling en neemt u in een half uur mee door de utopische wereld van Bruno Taut. Uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Per rondleiding zijn maximaal 2 plaatsen beschikbaar. De tour is dus zeer exclusief!

We bieden de tour op aanvraag aan, u kunt zelf aangeven welke tijd uw voorkeur heeft. Wel zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van onze gidsen en de tijden waarop we de tentoonstelling voor de tour kunnen openen. We kunnen dus niet ieder tijdstip gegarandeerd rondleiden, maar zullen ons best doen zo goed mogelijk op uw wensen aan te sluiten.

Reserveren werkt als volgt:

  • U boekt een open voucher via de knop 'Koop tickets' hieronder. Op deze voucher staat nog geen datum of tijd
  • Neem contact op met onze afdeling planning voor het verder afstemmen van de rondleiding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020-6868595.
    Vermeld in uw mail of tijdens uw telefoontje welke datum en tijd uw voorkeur hebben, en welk medium u graag wilt gebruiken voor de tour (Whatsapp, Facetime, Zoom) met bijbehorend telefoonnummer.
  • Onze planners zullen de rondleiding op basis van onze beschikbaarheid vervolgens met u inplannen.

Prijs:

1 persoon: €15,00
2 personen: €25,00