Privérondleiding Bruno Taut: de fantasie voorbij

De tentoonstelling 'Bruno Taut: de fantasie voorbij', over de Duitse architect Bruno Taut, is nu op bijzondere wijze te bezoeken. Boek een privérondleiding via Whatsapp, Facetime of Skype met een van onze gidsen en stel één op één al uw vragen.

Vanwege de landelijke maatregelen rondom het coronavirus sloot onze gloednieuwe tentoonstelling zeven dagen na de feestelijke opening helaas haar deuren. Museum Het Schip maakt de tentoonstelling nu digitaal toegankelijk door middel van een privétour.

"Ik heb enorm genoten en voel mij zeer geïnspireerd. De gids deed het fantastisch… zo enthousiast en zeer goed geïnformeerd. Uiteraard ook complimenten voor de prachtig ingerichte en gedocumenteerde tentoonstelling. Ik wil meteen naar Almere, Magdenburg, Berlijn en Istanbul." Deelnemer over deze privérondleiding.

Na het boeken van een kaartje wordt u op het gereserveerde tijdstip gebeld door een van onze gidsen. Hij of zij loopt vervolgens met u door de tentoonstelling en neemt u in twintig minuten mee door de utopische wereld van Bruno Taut. Uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Per tijdsslot is slechts 1 kaartje beschikbaar, de tour is dus zeer exclusief.

  • Datum
    Tickets
    Beschikbaarheid
  • Doorlopend
    Onbeperkt