Museum Het Schip is uitgebreid met een groot museum over de Amsterdamse School. Hierdoor zijn mogelijkheden aanwezig voor steeds nieuwe wisselexposities.  Op dit moment wordt  hard gewerkt aan een expositie over Gaudi in Amsterdam en een expositie over de Amsterdamse School in Barcelona. Hiervoor is geld nodig.  Daarvoor is het museum een fondsenwervingscampagne gestart. Het museum zoekt daarom donateurs en sponsors voor financiële steun.

Draag bij aan hét  Museum over De Amsterdamse School, en de expositie over Gaudi  en de Amsterdamse School. 

Zo steunt u het Museum:

1. Door u voor 5 jaar vast te leggen in een overeenkomst. U kunt het bedrag dan altijd van de belasting aftrekken.  Stuur het formulier op aan het museum en wij sturen u een exemplaar terug.
Download het formulier van de belastingdienst en steun Het Schip voor 5 jaar.....

2. Direct doneren met Ideal of Paypal. Dit is alleen aftrekbaar als uw schenkingen al gelang uw inkomen boven  het drempelbedrag komen. Doneer direct met iDeal of Paypal..... 

3. Maak het bedrag over op rekening NL35 RABO 0155745050, ten name van Museum Het Schip o.v.v. van wat u wil steunen, bijvoorbeeld de expositie over Gaudi. Schrijf uw naam en adres erbij, en wij sturen u een bedankje.

4. Bedrijven kunnen het museum ook sponsoren. Meer informatie over de mogelijkheden.

Klik op de links voor meer informatie over belastingvrij schenken en de geefwet. Wilt u meer informatie of wilt u een collectiestuk schenken aan het museum, neem dan contact op:

Stichting de Golf /Museum Het Schip
Kamer van Koophandel 41217024
Telefoon 020 68 68 595
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ANBI
Stichting de Golf (met handelsnaam Museum Het Schip) is verantwoordelijk voor het beheer van Museum Het Schip en door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie over de ANBI status vindt u hier.