Call for artists: Museum Het Schip zoekt aanstormend talent!

Ben jij een aanstormend kunstenaar en heb je altijd al jouw werk tentoon willen stellen in Museum Het Schip? Dien dan nu je plan in!

Om talent een podium te bieden en de Amsterdamse School in een hedendaags kader te plaatsen stelt Amsterdamse School Museum Het Schip de lunchroom beschikbaar voor (hedendaagse) kunst. Ben jij fan van de Amsterdamse School, maak je je druk om de woningcrisis, ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van het socialisme of maak je werk dat om een andere reden bij Museum Het Schip past? Via onderstaand formulier kun je jouw plan indienen.

Dien je plan in

Weet jij wel raad met de ruimte en heb je een overtuigend idee? Vul dan het onderstaande formulier in. De deadline voor deze ronde is vrijdag 1 maart. Als je geselecteerd wordt ontvang je per e-mail een reactie van ons. De volgende tentoonstellingen zullen in de periode mei t/m december 2024 plaatsvinden. Elke tentoonstelling duurt 2 tot 3 maanden (exacte looptijd in overleg). Ben je in de eerder genoemde periode niet beschikbaar, geef dit dan aan in je aanmelding.