Museum Het Schip bereidt op dit moment een grootse expositie voor over Gaudi in Amsterdam 2018-2019 en een expositie over de Amsterdamse School in Barcelona. Wij zoeken nog steun van liefhebbers. Help je ons deze bijzondere expositie te realiseren?

Amsterdamse School Museum Het Schip is dankbaar voor de groeiende steun die zij mag ontvangen van vrienden, donateurs en sponsoren. Wij organiseren jaarlijks minimaal vier evenementen voor onze vrienden, donateurs en sponsoren. Wil jij of wilt u ons ook steunen? Kijk dan hier

 

Draag jij De Amsterdamse School een warm hart toe en wil je actief betrokken worden bij Museum Het Schip? Word dan Vriend!

Bedrijven en particulieren kunnen Museum Het Schip sponsoren. Hieronder staan enkele mogelijkheden, in overleg is maatwerk mogelijk.

Museum het Schip is onder de naam Stichting De Golf een ANBI instelling waardoor u vrij gunstig kunt doneren en een groot deel over 2015 van de belasting kunt aftrekken.

Sinds 1 januari 2012 is de nieuwe Geefwet van kracht waardoor het fiscaal aantrekkelijker is om te schenken aan culturele instellingen zoals het Museum Het Schip.

Museum Het Schip is een museum over de Amsterdamse School met hoogwaardige expositieruimtes voor wisselende tentoonstellingen. We bereiden voor 2018 een expositie voor over Gaudi in Amsterdam en een expositie over de Amsterdamse School in Barcelona. Onze begroting hiervoor is nog niet helemaal rond en daarom zoeken we nog donateurs en sponsors. Draag bij aan hét  Museum over De Amsterdamse School, en de expositie over Gaudi  en de Amsterdamse School. En word onze speciale vriend.