Hoe spannend is het om de architectuur van de Amsterdamse School te zien in het donker? Beleef het in De Dagraad, Burgemeester Tellegenstraat 128, Amsterdam, op 16 december vanaf 17.00 uur

Hoe spannend is het om de architectuur van de Amsterdamse School te zien in het donker?

Ga op reis met het hele gezin tijdens de rondleiding 'Tussen Dageraad en middernacht', met een gids en zaklantaarn. Kijk in het in het donker naar de schaduwen, die de rondingen van de architectuur van de Amsterdamse School zo kenmerken. En je voelt de verborgen details en het raadsel van de steen ...


Zaterdag 16 december 17.00 uur 

Bezoekerscentrum De Dageraad 

Burgemeester Tellegenstraat 128 

1073 KG Amsterdam 

Kosten € 7,50 p.p. inclusief warme chocolademelk/koffie/thee 

 

Reserveren: tickets

Bezoek De Dageraad, een dependance van Museum Het Schip in Amsterdam Zuid. Met film, expositie en rondleidingen.

 Documentaire " Wonen in Schoonheid” is te zien en te koop bij Bezoekerscentrum De Dageraad 

'Architecten van Zuid, wonen in Iconen' een nieuwe tentoonstelling bij Bezoekerscentrum De Dageraad, toont architecten van Plan Zuid. De werkprocessen zijn te volgen via bouwtekeningen en er is een boeiende film te zien en een rondleiding te volgen.

Architecten van de Amsterdamse School verzameld in één wandeling. 

Alle architectuurstlijlen van Nederland in één wandeling. Waar komt u hoogtepunten van alle achitectuurstijlen van Nederland tegen? Alleen in deze wandeling langs de diamanten van Zuid. Inclusief bezoek aan het Cinétol gebouw met een tijdelijke expositie over haar markante gebruikers van de afgelopen 90 jaar. 

Het Nieuwe Huis

Deze wandeling van 1,5 uur, onder leiding van een deskundige gids, start op het Roelof Hartplein bij de openbare bibliotheek, de poort tot Plan Zuid van Berlage.