Tickets

Wij vragen u om zoveel mogelijk van te voren te reserveren zodat we het bezoek kunnen spreiden en de 1,5 meter afstand kunnen blijven garanderen. Als u met een groep het museum wilt bezoeken stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020-6868595. 

Doorlopende tickets
Entreetickets en tickets voor onze doorlopende activiteiten reserveert u via de linkjes hieronder. De gewenste datum en tijd selecteert u tijdens het bestelproces. 

Entree tickets Museum Het Schip
Reserveer tickets Museum Het Schip inclusief rondleiding
Reserveer tickets Wandeling 'Michel de Klerk' rondom Museum Het Schip
Reserveer tickets Wandeling 'Schatten van de Volkshuisvesting'

Entree tickets De Dageraad
Reserveer tickets entree en rondleiding in De Dageraad
Reserveer tickets Wandeling rondom De Dageraad

Tickets activiteiten
Tickets voor onze activiteiten vindt u in de desbetreffende activiteit op de site. Alle activiteiten die vermeld staan op de website, worden aangepast aan de richtlijnen omtrent het Coronavirus die gelden op het moment van plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan groepsgrootte, afstand of locatie. In ons artikel over Covid 19 vindt u alle maatregelen die het museum heeft getroffen om uw bezoek goed en veilig te laten verlopen.  

Wilt u omboeken of annuleren, neem contact op met Global Ticket:
T: +31 (0) 20 2442877
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 dagen voor de ticketdatum. Daarna wordt de volledige ticketprijs in rekening gebracht. Zie voor verdere informatie omtrent annulering ook onze Algemene Voorwaarden