Tickets

Het is mogelijk om Museum Het Schip en De Dageraad zonder reservering te bezoeken. Wij vragen u desondanks om zo veel mogelijk van te voren te reserveren zodat we het bezoek kunnen spreiden en de 1,5 meter afstand kunnen blijven garanderen. Dit kan via ons online reserveringssysteem. Als u met een groep het museum wilt bezoeken, vragen wij u dit van te voren aan te kondigen via mail of telefoon.

Entree tickets Museum Het Schip

Reserveer tickets Museum Het Schip inclusief rondleiding

Entree tickets De Dageraad

De Dageraad en de wandeling rondom de Dageraad zijn alleen toegankelijk met een tijdslot.

Reserveer tickets entree en rondleiding in De Dageraad

Reserveer tickets Wandeling rondom De Dageraad

Tickets activiteiten

Tickets voor onze activiteiten vindt u in de desbetreffende activiteit op de site. Alle activiteiten die vermeld staan op de website, worden aangepast aan de richtlijnen omtrent het Coronavirus die gelden op het moment van plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan groepsgrootte, afstand of locatie.

In ons artikel over Covid 19 vindt u alle maatregelen die het museum heeft getroffen om uw bezoek goed en veilig te laten verlopen.  

Wilt u omboeken of annuleren, neem contact op met Global Ticket:

T: +31 (0) 20 2442877
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 dagen voor de ticketdatum. Daarna wordt de volledige ticketprijs in rekening gebracht. Zie voor verdere informatie omtrent annulering ook onze Algemene Voorwaarden