Kinderfeestje bij Museum Het Schip

Zoek je een leuke invulling van je kinderfeestje? Kom naar Museum Het Schip voor een creatieve workshop, inclusief gratis limonade.

De kunstenaars en architecten van de Amsterdamse School waren altijd bezig met het maken van mooie dingen. Hiervoor schoolden ze zichzelf in diverse ambachten, denk aan houtsnijden, grafische technieken om bijvoorbeeld boekomslagen te drukken en het maken van glas in lood.

Bij Museum Het Schip kun je zelf met verschillende Amsterdamse School-ambachten aan de slag. Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

Boetseren
Tekenen
Figuurzagen
Boekbinden
Druktechnieken
Mozaïek

Voorafgaand aan de workshop krijg je een rondleiding door het gebouw of doe je een spannende speurtocht. Kijk voor uitgebreidere informatie op onze workshop-pagina. 

De kosten bedragen € 7,75 per kind (€5,00 korting met Stadspas of Museumkaart), inclusief een glaasje limonade. Duur van het programma in overleg.
Neem voor meer informatie en reserveringen contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..