Lesprogramma 'Strijden in stijl'

Hoe ervaar je een stad en haar gebouwen? Waarom zijn bepaalde wijken eigenlijk gebouwd, en wat betekent dit voor jouw woonomstandigheden nu? Dit zijn een paar van de vragen die aan bod komen tijdens de programma’s van Museum Het Schip. 

Museum Het Schip biedt verschillende activiteiten voor mbo’ers die aansluiten op burgerschap. 

Het kijken naar en het begrijpen van de Amsterdamse School staan aan de basis van ons aanbod, maar niet alleen de artistieke aspecten van de gebouwen komen aan bod, er wordt ook ruim aandacht besteed aan de sociale context en idealen waartegen deze tot stand kwamen.  

Meer weten over onze lesprogramma’s of de inhoud met ons afstemmen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leeftijd
Studenten
Leerlingen per groep
maximaal 15
Duur
ca 2 uur inclusief pauze
Prijs
€95,00, tenzij anders vermeld


Let op: vanwege de coronamaatregelen kunnen andere maximale groepsgroottes en daarmee andere groepsprijzen gelden. Neem voor de actuele tarieven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. 
 

Bekijk onderstaand filmpje ter introductie van het lesprogramma! 

Het lesprogramma "Strijden in Stijl" is ontwikkeld en vormgegeven door studenten van de Master Educatie en Communicatie van de Universiteit van Amsterdam.