Verdiepingsles tekenen met houtskool

Heb je de workshop houtskooltekenen gedaan en wil je graag onder begeleiding verder oefenen? Dan kun je kiezen uit twee verdiepingsworkshops.

In deze workshops gaan we iets dieper in op de techniek die we hebben geleerd bij de eerste workshop. Beide workshop zijn onafhankelijk van elkaar te volgen en worden maar een paar keer aangeboden, dus wees er snel bij. 

Zelfportret 

Omdat kunstenaars niet altijd een model voor handen hadden, oefenden ze vaak op zichzelf door een zelfportret te tekenen. In deze workshop leren we goed kijken naar ons eigen gezicht om op die manier een zelfportret te tekenen.

 
Stilleven 

Met een stilleven kon de kunstenaar stofuitdrukking oefenen. Verschillende oppervlakken en materialen weerkaatsen het licht op hun eigen manier. In deze workshop gaan we oefenen met het tekenen van verschillende materialen.  

Let op! In verband met de huidige coronamaatregelen is voor deelname aan dit evenement een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testresultaat verplicht. Dit mag in de vorm van een QR code of het gele vaccinatieboekje.