Arrangement Hildo Krop: Gevelbeelden van het Scheepvaarthuis

Startlocatie: Grand Hotel Amrâth, Prins Hendrikkade 108

Let op: vanwege de aangescherpte corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om onderstaand arrangement te bieden. Wij informeren u zodra er een alternatief programma beschikbaar is. 

De carrière van Hildo Krop maakt een vliegende start met zijn bijdrage van gevelsculpturen van Het Scheepvaarthuis. De groei die de kunstenaar doormaakte is daaraan goed af te lezen. 

U wordt ontvangen in de Bar Lounge waar we verzamelen voor de rondleiding. In een uur durende rondleiding wordt u meegenomen langs de gevelbeelden van het beeldhouwersatelier van Het Scheepvaarthuis en specifiek worden beelden van Hildo Krop toegelicht. Daarna wordt de rondleiding binnen in dit iconische gebouw afgerond. Aan het eind van de rondleiding gaat u aan tafel voor een heerlijk driegangendiner.

Programma:

16.30-17.00 Verzamelen in de Bar Lounge met gelegenheid om een drankje te nuttigen. Dit is voor eigen rekening.

17.00-18.00 Rondleiding 'Hildo Krop'

18.00-19.30 Driegangendiner

Prijs per persoon € 65,-

Deze rondleiding is ook te boeken voor groepen en ook op andere dagen/tijdstippen, waarvoor we in samenwerking met Grand Hotel Amrâth Amsterdam verschillende arrangementen bieden. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon: 020-68 68 595.

Geen tickets beschikbaar op dit moment? Neem contact met ons op!

logo amrathamsterdam big