Grand Hotel Amrâth Amsterdam

 

Amrath Hotel Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Wist u dat bij het Scheepvaarthuis de Amsterdamse School is ontstaan? Vanaf 1912 ontstond onder leiding van Joan Melchior van der Meij een totaalkunstwerk waarin architectuur, beeldende kunst en kunstnijverheid samengaan. Verwijzingen naar handel en scheepvaart zijn te vinden in de talloze details van schepen en sterrenbeelden tot zeedieren. Dit gemeenschappelijk kantoorgebouw van zes Amsterdamse rederijen opende in 1916.

Speciaal voor de viering van 100 jaar Amsterdamse School heeft Grand Hotel Amrâth Amsterdam twee arrangementen samengesteld om een kijkje in het Scheepvaarthuis te nemen.

 • Tour Scheepvaarthuis, start 11 uur
  Rondleiding onder begeleiding van een kunsthistoricus om alle bijzondere aspecten van het gebouw te zien. Inclusief koffie, high tea of lunch en gratis entreekaartje voor een rondleiding in Amsterdamse School Museum Het Schip. Ook mogelijk als zondagsarrangement voor maximaal 20 personen. Wilt u zich uiterlijk op de maandag vóór de gewenste zondag aanmelden? Geeft u hierbij alstublieft aan welke zondag u de rondleiding wenst en met hoeveel u komt. Klik hier om naar het online reserveringssysteem te gaan.U kunt ook telefonisch reserveren: 020 418 2885 / 06 484 26 75
 • Arrangement Amsterdamse School 100 Jaar
  Wilt u meer tijd nemen om de Amsterdamse School in Amsterdam te ontdekken? Overnacht dan geheel in stijl in een van de luxe en typische Amsterdamse School- kamers, hierbij krijgt u toegangskaarten voor het Stedelijk Museum Amsterdam of Amsterdamse School Museum Het Schip. Het volgende is inclusief uw overnachting:

  • WIFI
  • Gratis gebruik van de minibar met alcoholische en non-alcoholische dranken, deze wordt éénmaal per dag bijgevuld.
  • Toegang tot onze Spa & Wellness waar u kunt genieten van ons zwembad, sauna’s, Turks stoombad, whirlpool, fitness en relax ruimte.
  • Gratis gebruik van onze fietsen, om op een actieve manier de stad te ontdekken.

  Klik hier voor meer informatie over de activiteiten van Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Of neem contact op via 020 5520 000.

 

Klik hier  voor meer informatie over de activiteiten van van Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

facebooktwitterlinkedinfacebooktwitterlinkedin